Validly Expressing Loser - He Who Thinks Emelyne Drinks Emelyne.

Bra att ha till fest

Det finns många saker som är bra att ha och ibland så vet man inte ens om att  man behöver vissa saker, men sen när man väl blir introducerad för en ny pryl så kommer man på att det behövde man ju.
Ja det är kul att det finns så många olika saker som dyker upp hela tiden och det är kul när man kommer över prylar som man inte visste fanns men som verkligen fyller sin funktion.

Bra att ha till fest till exempel

Något som kan vara lite kul och som gör att det blir lite extra festligt när man har fest är att ha led strålkastare. Att göra som en riktigt häftig entre som man kan lysa upp eller husfasaden där festen ska var ger ett lite extra intryck och gör att det känns lite extra kul när man ska ha fest. 
Ja vissa saker kanske känns onödiga men om man har möjlighet så blir det så mycket roligare med det om man kan. Som till exempel att ha ett par bra strålkastare.
Det är härligt med fest och det är kul att anordna dom också, att få tänka ut lite extra grejer att ha på festen så att det blir lite extra något utöver det vanliga.

Nu var det ett tag sen jag anordnade en större fest men det är något som jag skulle vilja göra för det var ett bra tag sen jag gjorde det och jag tycker att det är kul att få fixa och hjälpa till att göra det fint. Speciellt på bröllop det är extra kul och något som jag har hjälpt till med många gånger och det gör jag gärna fler gånger om jag får möjlighet.
Ja det är ju så speciellt och något som verkligen uppskattas om man hjälper till med det så det är alltid kul att hälla till med.